Retur

DU HAR 14 DAGERS RETURRETT PÅ BESTILLINGEN DIN.

Hvis du, mot forventning, ikke er tilfreds med varene dine, har du 14 dagers returrett, fra den dagen du har mottatt beskjed om at pakken kan hentes eller at den er levert til din hjemmeadresse.

Du må returnere pakken via vår returportal og kan ikke selv velge fraktselskap, da dette kan medføre en avgift.

Slik returnerer du kjøpet ditt

Du skal benytte en returseddel fra vår returportal. Returseddel koster 99 NOK og det trekkes fra beløpet du må ha refundert.

1. Fyll ut returskjemaet som du fikk i pakken og vedlegg det i din returpakke

2. Pakk varene i en pose, eske, konvolutt eller lignende

3. Gå til vår returportal og hent din Bring returseddel

*Skriver kreves. Retursedlen vil bli levert som PDF-fil. Det er derfor nødvendig at du har tilgang til en printer på et tidspunkt slik at du kan skrive den ut.

I forbindelse med returnering av et kjøp du angrer på, skal du benytte en returseddel fra vår returportal. Når returpakken din er behandlet på vårt lager, trekkes 99 NOK fra beløpet du må ha refundert. Varen skal returneres i samme stand som ved levering, og være omhyggelig pakket inn. Gjennomsiktige poser til varene skal alltid sendes med i retur.

 

TILBAKEBETALING:

Når vi har behandlet din returpakke, vil du motta en kreditnota på e-post. Deretter vil beløpet i de fleste tilfeller være disponibelt på din konto innenfor 6 hverdager.
Vi behandler returpakker et par ganger i uken – vi takker deg på forhånd for din tålmodighet.

Returnerer du etter de 14 dagene med returrett, er det ikke mulig å få pengene refundert. I stedet vil du få tilsendt en elektronisk tilgodelapp via e-post, som er gyldig i 2 år, hvis vi vurderer at det fremdeles er mulig å selge varen videre til samme pris.

Ønsker du å se hvor langt din returpakke har kommet? Du kan følge den på Brings hjemmeside ved hjelp av ditt pakkenummer, ved å klikke HER.

Det er du som kunde som har ansvaret for å ta vare på pakkenummeret ditt, i tilfelle eventuelle problemer, da vi dessverre ikke er i stand til å finne frem til nummeret.

  

VARER TAS IKKE I RETUR HVIS:

– Varen er påført parfyme, sminke, dyrehår eller røyk-/svettelukt ved retur.
– Varen har vært brukt (f.eks. hvis hangtags eller andre merker er fjernet).

Dette sikrer at du som kunde alltid mottar en vare som er ubrukt.

 

BYTTE:

Ønsker du å bytte varen din til en annen størrelse, ber vi om at du kjøper den på i nettbutikken. Det sikrer at du får raskest mulig ekspedering av den nye ordren.

Hvis dine 14 dagers returrett er overskredet, og du etter avtale med oss vil få en tilgodelapp, skal du vente med å gjøre et nytt kjøp til du har fått den utstedte tilgodelappen.
Returseddel koster 99 NOK og trekkes fra beløpet du må ha refundert.

  

RETURADRESSE:

Fashionbystrand
Hulvej 31B
6731 Tjæreborg
Denmark

 

REKLAMASJONER

Skal du returnere en reklamasjon? Les mer her